Kirjeldus
Tiikides peetava värvilise koi, kuldkala ja muude värviliste karpkalade toit. Tänu nende erilisele struktuurile ei vaju pulgad ära. Regulaarsel söötmisel intensiivistub kollane värvus märgatavalt.
TOITMINE: temperatuuril üle 15 °C – väikeste portsjonitena mitu korda päevas. Temperatuuril 10 kuni 15 ° C - üks kord päevas. TÄHELEPANU! Temperatuuril alla 10°C ei tohi kala sööta, kuna see on passiivne ja seedib aeglaselt. Toitu saab varieerida teiste TROPICAL toidusarja tolmusöötmistoodetega.
Tiigikalade põhitoit.
Koostis: teravili, taimsed kõrvalsaadused, kala ja kalatooted, taimsed valguekstraktid, karbid ja imetajad, liha ja loomsed saadused (kalajahu analoogid, õlid, õlid), jah mineraalid.
Lisaained: vitamiinid, provitamiinid ja sarnase toimega keemiliselt selgelt määratletud ained: valge. 12 000 RÜ/kg, valge. D3 1500 IU/kg, valge. E 80 mg/kg, valge. 50 mg/kg. Mikroelementide ühendid: E1 Raud 24,0 mg/kg, E6 tsink 7,0 mg/kg, E5 mangaan 5,0 mg/kg, E4 vask 1,2 mg/kg, E2 jood 0,15 mg/kg, E8 seleen 0,15 mg/kg, E7 molübdeen 0,03 mg/kg, E7 molübdeen 0,03 mg/kg. Värvained. Antioksüdandid.
Analüütilised komponendid: toorproteiin 23,0%, õlid ja rasvad 3,0%, taimsed kiudained 1,5%, vesi 8,0%.