Kirjeldus
Sööt värvilistele koidele, kuldkaladele ja teistele tiikides peetavatele värvilistele karpkaladele. Tänu oma erilisele struktuurile ei vaju pulgad ära. Regulaarsel söötmisel suureneb kollane värvus silmnähtavalt.
Toitmine: temperatuuril üle 15°C - väikestes portsjonites mitu korda päevas. Temperatuuril vahemikus 10-15 °C - üks kord päevas. ETTEVAATUST: Alla 10 ° C temperatuuril ei tohiks kalu toita, kuna nad on passiivsed ja aeglaselt seedivad. Toitu võib varieerida teiste TROPICAL söötade sarja kuuluvate tolmsöötadega.
Põhitoit tiigikaladele.
Koostisosad: teraviljad, taimsed kõrvalsaadused, kala ja kalatooted, taimse valgu ekstraktid, molluskid ja imetajad, liha ja loomsed tooted (kalajahu analoogid), pärm, õlid ja rasvad, mineraalid.
lisandid: vitamiinid, provitamiinid ja keemiliselt hästi määratletud sarnase toimega ained: valge. 12 000 IU / kg, valge. D3 1500 IU / kg, valge. E 80 mg / kg, valge. C 50 mg / kg. Mikroelementide ühendid: E1 Raud 24,0 mg / kg, E6 Tsink 7,0 mg / kg, E5 Mangaan 5,0 mg / kg, E4 Vask 1,2 mg / kg, E2 Jood 0,15 mg / kg, E8 Seleen 0,15 mg / kg, E7 Molübdeen 0,03 mg / kg, E3 Kobalt 0,01 mg / kg. Värvained. Antioksüdandid.
Analüütilised koostisosad: toorvalk 23,0%, õlid ja rasvad 3,0%, taimsed kiudained 1,5%, vesi 8,0%.
.